Syksyn matkojen varaus hyvässä vauhdissa

Kotimaisen golfkauden avautumista odotellessa voi aikaa käyttää syksyn matkojen pohtimiseen. SGS:n jäsenmatkatarjonta on laajaa ja sopiva vaihtoehto löytyy toivottavasti kaikille halukkaille. Innokkaimmat ovatkin jo varanneet matkansa heti myynnin avauduttua muutama viikko sitten ja suosituimmat kohteet ovat jo täynnä. 

Syksyn matkakauden avaa Tsekin Karlovy Varyn historiallisiin maisemiin tehtävä neljän päivän Short Break -matka (lähtö 26.9.). Heti perään seniorit pääsevät uuteen kohteeseen eli Espanjan Almeriassa sijaitsevaaan Cabo de Gataan (lähdöt 4. ja 11.10.). Lokakuun puolessavälissä odottaa ihastuttavalla Mallorcan saarella Santa Ponsa (lähdöt 10. ja 17.10.) ja marraskuussa vanha tuttu La Sella Espanjassa (lähdöt 4. ja 11.11.). Pidemmälle lomalle mielivät voivat varata paikan Long Stay -matkalle Portugalin Algarveen (matka-aika 25.10. -24.11.). Syyskauden päättää upea  Kanariansaarten Meloneras (lähdöt 28.11. ja 5.12.) ja vuodenvaihteen jälkeen tammikuussa on tarjolla ainutlaatuinen “Once in a Lifetime” -kiertomatka Etelä-Afrikkaan (matka-aika 13.1.-1.2.2024). Marraskuulle kaavailtu El Gouna Egyptissä on vielä ns. vaiheessa odotellen lentoaikataulujen ja -hintojen vahvistamista.

Matkojen tarkemmat kuvaukset alla sekä OnGolfin seniorisivuilla. Golfseniorit - OnGolf

Matkojen myynti on auki OnGolfin nettisivuilla. Suosittelemme varausta netin kautta www.ongolf.fi/teemamatkat/golfseniorit, mutta varaukset onnistuvat myös OnGolfin puhelinpalvelusta 0300 870 520. 

Matkaterveisin,
Ole Johansson
7.4.2023
 

MATKAT SYKSY 2023:

Tsekki, Karlovy Vary
Lähtö 26.9.2023, 4 vrk

 

Golfsenioreiden neljän päivän Short Break -matka suuntautuu kauniiseen Tšekin Karlovy Varyyn. Karlovy Vary on ihastuttava ja tunnelmallinen kylpyläkaupunki Tšekin länsiosassa. Kaupunki on tunnettu mm. kuumista lähteistä ja viehättävästä vanhasta kaupungistaan. Hotelli sijaitsee lähellä Karlovy Varyn vanhaa kaupunkia ja hotellin Spa on myös asiakkaiden käytössä. Matkalla pelataan mielenkiintoisen historian omaavan Karlovy Varyn kenttä, kauniissa maisemissa sijaitseva Cihelny sekä Tšekkien parhaimmistoon kuuluva Sokolov. 

Matkanvetäjä: Jouko Latvakangas

Espanja, Almeria, Cabo de Gata Beach
Lähdöt  4.10. ja 11.10.2023

 

Cabogata Beach sijaitsee Almerian maakunnassa reilun parin tunnin bussimatkan päässä Malagan lentokentältä. Alueeseen on ihastunut moni matkailija, koska se on samalla espanjalaisempi ja perinteisempi kuin Andalucian länsiosat. Seniorigolfin pelimatkalla asut tasokkaissa, juuri remontoidussa Cabogata Beach -hotellin tilavissa huoneissa. Matkan aikana pelataan kahdella kentällä, joista Alboran on ennen kaikkea hyvän mielen lomakenttä, kun taas Playa Serenan kentällä on helppo ihastua upeaan välimerelliseen vehreään kasvillisuuteen. 

Matkanvetäjä: Helena Rajala

Espanja, Mallorca, Santa Ponsa
Lähdöt 10.10. ja 17.10.2023

 

Santa Ponsa on kaunis ja sympaattinen poukama puolen tunnin päässä Palman kaupungista. Santa Ponsa tunnetaan saaren laadukkaimmasta golfkenttävalikoimasta. Seniorigolfin syksyn matkalla pelataankin viidellä eri kentällä. Hotellin läheltä löydät kauniin rannan lisäksi hyvän valikoiman erilaisia ravintoloita. Hotellista voit valita perushintaisen huoneen tai tilavamman osittaisella merinäköalalla varustetun Superiorhuoneen.

Matkanvetäjä: Anneli Tuominen

Portugal, Algarve - Long stay
Lähtö 25.10.2023 (4 vkoa)

Matkalla pelataan 16 kierrosta golfia kolmella eri kentällä (Salgados Golf sekä Morgado Country Clubin kaksi kenttää). Kentät ovat keskenään erityyppisiä ja niistä saakin mukavan kombon matkalle. Salgadoksen kotikenttä sijaitsee laguunin ja dyynien välissä ja tarjoaa upeita maisemia ja kaunista luontoa. Väylät yhdistyvät monin paikoin laguuniin tarjoten myös sopivasti haasteita kierrokselle ja kentällä pääsee myös ihailemaan merimaisemia. Salgados on tasainen kenttä, joten se on helposti käveltävä.
Morgadon kaksi kenttää sijaitsevat puolen tunnin ajomatkan päässä ja tarjoavat kaksi täysin erityyppistä kokemusta. Kentistä vanhempi Morgados on leveä ja tilava kenttä, jossa haasteet tulevat skottityylisten bunkkerien muodossa. Uudempi Alamoksen kenttä taas on selkeästi kapeampi, mutta myös melko lyhyt kenttä. Kauniit maisemat sisältävät järviä, kukkuloita ja Portugalin maaseutua. Alamoksen griinit ovat kompaktit ja muodokkaat.

Matkanvetäjä: Jouko Latvakangas

Espanja, La Sella
Lähdöt 4.11. ja 11.11.2023

 

Vain reilun tunnin matkan päässä Alicanten lentokentältä sijaitseva La Sella Golf tarjoaa hyvät puitteet onnistuneeseen golflomaan. Tasokas ja rauhallinen Denia La Sella on täysin remontoitu vuonna 2019. Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsee 27-reikäinen Jose Maria Olazábalin suunnittelema golfkenttä. Lyhyen taksimatkan päässä sijaitseva Denian rantakaupunki tarjoaa mahdollisuuden tutustua sen kauniisiin rantoihin ja Espanjan tasokkaaseen ravintolatarjontaan. Yksi hotellin illallisista tarjotaan hotellin maineikkaassa Thai-ravintolassa. 
 

Matkanvetäjä: Ari Mustonen

El Gouna, Egypti
Lähdöt 6.11.ja 13.11.2023 (ei vahvistettu)

Matkan kohdetietojen ja lentojen järjestelyt vielä kesken.

Matkanvetäjä: Tulossa

Gran Canaria, Meloneras
Lähdöt 28.11. ja 4.12.2023

 

Maspalomasin vieressä sijaitsevalla tyylikkäällä Melonerasin alueella pääset keskittymään erinomaiseen golfiin ja asumaan laadukkaaseen hotelliin, Lopesan Villa del Condeen. Gran Canarian eteläosaa pidetään säiden puolesta Kanariansaarten varmimpana golfkohteena talvikaudella. Viikon aikana pelataan upeissa merimaisemissa kiertävä Meloneras Golf sekä Kanariansaarten paras kenttä Anfi Tauro, molemmat kahteen kertaan. Kolmantena kenttänä mukana ohjelmassa on dyynien reunustama Maspalomas Golf. 

Matkanvetäjä: Ole Johansson

Etelä-Afrikka – Once in a Lifetime -kiertomatka 
Lähtö 13.1.2024 (17 vrk)

Tämä huikea Etelä-Afrikan kiertomatka pitää sisällään upean ja kattavan leikkauksen Etelä-Afrikan parhaista paloista. Matkan aikana majoitumme Kapkaupungissa, viinialueilla, ihastuttavassa Hermanuksen rantakaupungissa sekä koko Afrikan parhaana pidetyssä golf resortissa Fancourtissa. Matkan aikana pääsemme tutustumaan Etelä-Afrikan upeimpiin nähtävyyksiin, sen rikkaaseen luontoon sekä maistelemaan alueen parhaita viinejä sekä ruokia. Golfkenttäkattaus on myös erinomainen ja pitää sisällään useita Etelä-Afrikan parhaimmistoon kuuluvia kenttiä. Matka hintaan sisältyy myös Safari-retki Botlierskopiin. 

Matkanvetäjä: Tulossa