Syksyn ensimmäinen jäsenmatka Espanjan Almerimariin

White course aloitusväylä sinisiltä

Lokakuun alussa päästiin korkkaamaan ensimmäinen SGS:n seniorien matka Espanjan eteläosassa Andaluciassa sijaitsevaan Almerimariin.

Lähtö kohti Malagaa oli 2.10. varhain aamulla. Malagasta köröttelimme vielä parin tunnin bussimatkan Almerimareen. Majoituimme Hotel AR Golf Almerimareen, joka on lähes golfklubissa ”kiinni”. Hotellin omalla kentällä oli kolme yhdeksän reiän väylää, joita sitten eri kombinaatiolla vuoropäivin pelattiin. Kenttä sopii varsin hyvin seniorigolfareille, sillä korkeuseroja ei juurikaan ole. Kentät olivat hyvässä kunnossa ja pelaaminen oli mukavaa, vaikka lämpöä oli joskus ”yli” oman tarpeen.

Jo kolmantena pelipäivänä 5.10 saatiin juhlistaa syksyn matkojen ensimmäistä holaria. Kari Laakso (Hiekkaharjun Golf) teki holarin Blue Coursen väylällä 8. Onnittelut Karille! 

Luonnollisesti molemmilla viikoilla ratkaistiin Almerimaren mestaruus. Pelikelit olivat kaikkina pelipäivinä erinomaiset. Ensimmäisellä viikolla mestaruuden veivät naisten osalta Anne Viljanen ja miehistä Arto Pajuniemi. Toisen viikon mestarit olivat naisissa Päivi Katajakoski (koko reissun huipputuloksella 41 pistettä) ja miehissä Pentti Liljeqvist.

Matkalaiset olivat erittäin tyytyväisiä siitä, että hotelli ja kentät ovat ”kiinni” toisissaan. Ei ollut pitkiä siirtymiä mihinkään. Ravintola, hotelli ja klubiravintola kokonaisuutena saivat varsin positiivisen palautteen. 

Kiitoksia kaikille matkalaisille. Mukava ryhmä taas kerran seniorimatkoilla.

Hyviä pelejä loppukaudelle missä niitä sitten pelaattekin!

17.10.2022

Heikki Hallaranta
Matkanvetäjä