Tapahtumat

Kesäpäivät 2023

Kesäpäivät järjestetään ensi kesänä neljällä paikkakunnalla:

  • Imatralla 4.7. 2023 (Imatra Golf) KUTSU

  • Laukaassa 11.7. (Laukaan Peurunkagolf) KUTSU

  • Salossa 18.7. (Salo Golf) KUTSU

  • Sastamalassa 25.7. (Lakeside Golf Vammala). KUTSU

 

Suomen Golfseniorit ry valitsee vuonna 2023 ensimmäistä kertaa Suomen senioriystävällisimmän golfyhteisön. Hae mukaan!

Palkinto myönnetään golfyhteisölle (seuralle ja kentälle), jossa on otettu kiitettävällä tavalla huomioon seniori-ikäisten golfinpelaajien tarpeet ja toiveet ja jossa järjestetään monipuolista senioreille suunnattua toimintaa. Valintakriteereitä ovat mm. seniorikilpailut ja muut senioritapahtumat, senioreille tarjottavat erityispalvelut, pelioikeudet, pelipaketit ja muut alennukset, seniori-ikäisten huomioiminen klubitalon ja kentän suunnittelussa, golfautojen määrä ja hinnoittelu sekä seniorien osallistuminen seuran ja kenttäyhtiön päätöksentekoon. Valinnassa otetaan lisäksi huomioon yli 50-vuotiaiden antamat vastaukset Suomen Golfliiton Pelaaja Ensin -tyytyväisyyskyselyssä.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 31.8.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen jukka.paakki@cs.helsinki.fi. Hakemuksen voi tehdä joko vapaamuotoisena tai tällä lomakkeella:

HAKEMUSLOMAKE

Valinnan tekee Suomen Golfseniorien hallitus. Suomen senioriystävällisin golfyhteisö palkitaan Suomen Golfseniorien syyskokouksessa marras–joulukuussa 2023.

Lisätietoja antaa Jukka Paakki: jukka.paakki@cs.helsinki.fi, p. 0500 852368.