Pelioikeuskentät 2023

Pelioikeuksia on jäsenten käytössä yhteensä 174 kappaletta 41 seuran kentällä.  

Suomen Golfsenioreilla (SGS) on 41 seuran kentällä 174 pelioikeutta, joita SGS:n jäsenet saavat käyttää alla olevin ehdoin ja käyttöohjein:

HUOM! SGS:n pelioikeuksien käyttäjällä tulee, seurajäsenyyden lisäksi, olla oma nimetty pelioikeus jollakulla Golfliiton alaisella kentällä Suomessa. Pelioikeudeksi katsotaan omassa käytössä oleva aktiivinen osake, nimetty kausi-/vuokra pelioikeus tai henkilökohtainen 10-kortti.

Jokainen pelioikeus oikeuttaa yhteen 18-reiän pelikierrokseen/pvä. Toimistomaksu on kaikilla kentillä 20 eur/pelikierros.

1) Sait jäsenkorttisi Seniorigolfrari-lehden yhteydessä maalis-huhtikuussa 2023 tai digitaalisen jäsenkortin jäsenmaksun maksettuasi kirjautumalla SGS-Booking varausjärjestelmään. Jos käytät paperista jäsenkorttia, irrota jäsenkortti alustastaan ja kirjoita siihen nimesi, jäsennumerosi, kotiseurasi ja pelioikeuskenttäsi. Jäsennumerosi löydät Seniorigolfari-lehden lähetyksen osoitekentästä ja myös jäsenmaksulaskusta asiakasnumeron kohdalta.

2) Varaa pelioikeus kunkin kentän ennakkovarausajan puitteissa joko SGS-Bookingista tai soittamalla kentän toimistoon ja kysymällä onko SGS-pelioikeus vapaana haluamanasi ajankohtana ja varaa samalla lähtöaika.

3) Pääsäännön mukaan voit käydä jokaisella SGS:n pelioikeuskentällä kerran kauden aikana ennakkovarausaikojen puitteissa (kts. seur. kohta).

4) Uudelleen voit käydä jo pelaamallasi kentällä, jos varaat ajan pelipäivänä ja pelioikeus on silloin vapaana. Huomioi mahdolliset lisärajoitukset.

5) Saat SGS-pelioikeuden käyttöösi näyttämällä SGS-jäsenkorttisi sekä voimassa olevan eBirdie jäsen- ja tasoituskortin.

6) Pelaamisesta peritään 20 euron toimistomaksu. Maksettuasi toimistomaksun Caddie Master merkitsee jäsenkortin kääntöpuolelle kentän ensimmäisen käytön ao. ruutuun.

7) Oman seurasi kentällä et voi käyttää SGS-pelioikeutta (pois lukien ViGS).
 

SGS:n pelioikeuksien varausjärjestelmä SGS-Booking

Puhelimeen ladattava digitaalinen jäsenkortti sisältää kaikki oleelliset jäsenyyteesi liittyvät tiedot jäsennumerosta lähtien. SGS-Booking -varausjärjestelmässä voit SGS:n jäsenenä selata SGS:n pelioikeuksia ja katsoa eri kenttien varaustilannetta. Samalla näet, missä on vapaita pelioikeuksia, joita voit varata itsellesi. Pelioikeuden varattuasi, on starttiaika kuitenkin varattava suoran ko. kentältä. 

SGS-Booking varausjärjestelmässä ovat mukana kaikki SGS:n pelioikeuskentät paitsi Vierumäki Golf ja Hyvinkää. Vierumäen omat varausohjeet löydät täältä. Hyvinkäältä pelioikeudet varataan puhelimitse. 

Netin kautta tapahtuvan SGS-Booking -varausjärjestelmän ja mobiilijäsenkortin rinnalla toimii vielä tänä kautena myös perinteinen, Seniorigolfari-lehden mukana toimitettu, pelioikeustiedote ja paperinen jäsenkortti.

Mobiilijäsenkortti on kätevä, se on aina mukana älypuhelimessa. Puhelimesta se ei häviä ja harvemmin puhelin unohtuu kotiin. Mobiilijäsenkortissa kaikki oleelliset jäsenyyteen liittyvät tiedot, tärkeimpänä muuttumaton jäsennumerosi, pysyvät ajan tasalla sekä hyvässä tallessa ja järjestyksessä.  

Jäsen voi selata pelioikeuksien varaustilannetta osoitteessa www.sgs-booking.fi. Sininen linkkipalkki löytyy myös nettisivujemme yläpalkista. Maksettuaan jäsenmaksun ja rekisteröitymällä palveluun jäsen saa oman jäsennumeron, mobiilijäsenkortin ja pelioikeuksien varaamispalvelun. Palvelu on käytettävissä kaikilla päätelaitteilla, jotka tukevat verkkoselaamista. 

Näin saat järjestelmän käyttöösi

Palvelun käyttöönotto vaatii verkkoselaamista tukevan älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen ja toimivan sähköpostiosoitteen, joka on SGS:n rekisteritiedoissa. Ko. sähköpostiosoite on osoite, johon saat jäsenmaksulaskun ja uutiskirjeen.

1. Rekisteröidy www.sgs-booking.fi - sivustolla syöttämällä  sähköpostiosoitteesi.

2. Rekisteröidyttyäsi saat sähköpostiosoitteeseesi 4-numeroisen koodin, joka syötetään sille varattuun kenttään. (Tarkista tarvittaessa roskapostikansio.)

3. Tämän jälkeen avautuu sivu, jonne annat valitsemasi salasanan (kaksi kertaa).

4. Annettuasi salasanasi sinut ohjataan kirjautumissivulle, jossa syötät jäsennumerosi ja antamasi salasanan. Jäsennumerosi löytyy Seniorigolfari-lehden osoitetarrasta tai saamastasi jäsenmaksulaskusta. Jatkossa jäsennumerosi löytyy digitaalisesta jäsenkortistasi.

5. Nyt sinulle aukeaa ensimmäiseksi mobiilijäsenkorttisivu, jonka voit kiinnittää puhelimesi kotinäyttöön. Kotinäytön ikonista pääset aina uudestaan mobiilijäsenkorttiisi ilman uudelleen kirjautumista.

6. Mobiilijäsenkorttisivun valikosta (oikea yläreuna) voit navigoida kenttien pelioikeuksien varaustilanteen selaamiseen. 

7. Klikkaamalla kentän tietyn viikonpäivän varausikonia, voit siirtyä varaamaan pelioikeuden.

Kirjauduttuasi mobiilipuhelimella palveluun avautuu ensimmäiseksi mobiilijäsenkorttisivu, johon on kirjattu kaikki jäsenyyteesi liittyvät tiedot jäsennumerosta lähtien. Voit myös kiinnittää mobiilijäsenkortin puhelimesi
kotinäytölle, jolloin se löytyy nopeasti, kun sitä tarvitset.
Jäsenkortin valikosta voit siirtyä katsomaan pelioikeuskenttien seuraavien päivien varaustilannetta. Siitä näet millä kentillä on vapaita pelioikeuksia ja kuinka monta. Löydettyäsi vapaan pelioikeuden haluamanasi päivänä voit varata
sen.
Tehtyäsi varauksen avautuu sivu, jossa järjestelmä pyytää sinua vahvistamaan varaustietosi. Pelioikeuden vahvistuksen jälkeen sinun on varattava starttiaika valitsemaltasi
kentältä.
Lisätietona SGS-Booking kertoo myös kullakin hetkellä “sisällä olevat” pelioikeuksien ennakkovarauksesi.
SGS-Booking ylläpitää myös tilastoa käyttämistäsi pelioikeuksista.

 

Pelioikeuksien käytöstä ja säännöistä vastaa:
Ari Mustonen
Puh. 0400 159 114
ahe.mustonen(at)gmail.com