SGS:n jäsenmatkat -Syksyn matkat alkamassa ja kevätkauden matkapaletti kohta paketissa

Tämän syksyn matkat käynnistyvät lokakuun alussa ensimmäisen senioriryhmän viedessä golfkärrynsä Espanjan Almerimarin golfkentän ykköstiille. Sen jälkeen SGS-matkalaiset jakautuvat Espanjan Costa de la Luziin ja La Torreen, Kanarian La Gomeralle, Turkin Gloria Verdeen sekä Kyproksen Aphrodite Hillsiin.  

Kevätkauden matkat ovat OnGolfissa “paketoitavina” ja ne tulevat nettiin lähiviikkojen aikana.

Helmikuussa kohteena on uusi tuttavuus eli Kanariansaarten Lanzarote ja siellä pääpelikenttänä on Costa Teguise

Maaliskuussa tarjolla on kolme kohdetta; Espanjan kaakkoisosassa sijaitsevat vanhat tutut Almerimar ja Valle Del Este, sekä Turkin Belekissä aina suosittu Gloria Verde.

Huhtikuun kahden matkan kohteina ovat Costa Daurada Espanjan Kataloniassa Barcelonan lähellä sekä Portugalin Estorilissa Lissabonin kupeessa oleva Quinta da Marinha.

Tammikuulle suunniteltu matka Arabiemiraattien Ras Al Khaimahin emiirikuntaan on vielä hieman epävarma, mutta elämme toivossa, että se toteutuu. 

Kaikki kevätkauden matkat ovat viikon tai kahden viikon mittaisia. Pääsääntöisesti ne sisältävät viisi pelikierrosta per viikko sekä puolihoidon. Muutama on ns. all inclusive. Matkatiedot tulevat tälle SGS:n nettisivulle heti kun OnGolf saa niiden paketit valmiiksi. Sivulta löytyvät matkojen tarkemmat kuvaukset, matkojen vetäjät sekä tiedot milloin varaus ja myynti alkaa, joten olkaa valppaina ja vierailkaa nettisivuillamme säännöllisesti.

Varaukset voi tehdä netissä osoitteessa www.ongolf.fi/teemamatkat/golfseniorit tai OnGolfilta puhelimitse 0300 870 520.

Hyviä matkoja toivottaen,
Ole Johansson
25.9.2022

 

MATKAT:

Espanja, Almerimar
Lähdöt 2.10. ja 9.10.2022
Myynti aukeaa 5.4. klo 10.00

Hotel Golf Almerimar sijaitsee n. 2 tunnin ajomatkan päässä Malagan lentokentältä. Hotelli on erittäin hyvätasoinen ja sen huoneet ovat tilavat sekä viihtyisästi sisustetut. Hotellin ruoka on saanut paljon kiitosta asiakkailtamme. Hotellin yhteydessä on maisemaltaan vehreä, kaunis ja leppoisa 27-reiän golfkenttä. Hotellin vieressä, on yksi Espanjan suurimmista huvivenesatamista, jonka yhteydessä on mukavia ravintoloita, baareja ja liikkeitä.

Matkanvetäjä: Heikki Hallaranta

Espanja, Costa de la Luz
Lähdöt 19.10. ja 26.10.2022
Myynti aukeaa 6.4.2022 klo 10.00

Costa de la Luz eli valon rannikko sijaitsee Lounais-Espanjassa noin 2,5 tunnin matkan päässä Malagasta. Alue on tunnettu upeista hiekkarannoista, mutta myös monista tasokkaista golfkentistä. Majoitus on 4 tähden Iberostar Royal Andalus -hotellissa. Novo Sancti Petri on Espanjan suurimpia klubeja ja arvostetuimpia golfalueita. Täällä pääset nauttimaan huippuluokan puistokentistä, jotka haastavat mutta takaavat myös miellyttävät kierrokset.

Matkanvetäjä: Ari Mustonen

Espanja, La Torre, Long stay 28 vrk
Lähtö 31.10.2022
Myynti aukeaa 7.4.2022 klo 10.00

Suomen Golfsenioreiden kuukauden mittaisen Long Stay -matkan majoitus on tasokkaassa La Torre Golf Residencesissä, joka sijaitsee La Torren golfkentän välittömässä läheisyydessä. Lyhyen ajomatkan päästä löytyy kaikkiaan kuusi Jack Nicklausin piirtämää golfkenttää, jotka on suunniteltu ennen kaikkea rentouttavaan lomagolfiin. La Torren -huoneistot on hyvin varusteltuja pitkää lomailua ajatellen ja niissä on kaksi makuuhuonetta, olohuone sekä parveke tai terassi.

Matkanvetäjä: Jouko Latvakangas

Kanariansaaret, La Gomera
Lähdöt 2.11. ja  9.11.2022
Myynti aukeaa 8.4.2022 klo 10.00

Vehreä ja idyllinen La Gomeran saari tarjoaa mahtavat puitteet mukavalle
golflomalle. Saaren tunnelma ja luonto vuorineen, rotkoineen ja jyrkänteineen henkii ikiaikaista rauhaa. Hotellistasi pääset parin kilometrin päässä sijaitsevalle 18-reikäisen Tecina golfin ykköstiille joko golfautolla tai hotellin minibussilla. Meren yläpuolella kohoavalla jyrkänteellä sijaitseva tasokas hotell Tecina ja 18-reikäinen kenttä sijaitsevat henkeäsalpaavan upeissa maisemissa.

Matkanvetäjä: Helena Rajala
 

Turkki, Belek, Gloria Verde
Lähdöt 12.11. ja 19.11.2022
Myynti aukeaa 12.4. klo 10.00

Belek on edelleen Välimeren parhaimpia golfkohteita. Kentät ovat erinomaisessa kunnossa ja hotellien palvelut huipputasoa. Gloria
Verde hotelli sijaitsee puutarhamaisissa maisemissa pinjametsikön keskellä. Hotelli on tunnelmaltaan rauhallisempi kuin monet muut alueen hotellit ja hotelli on tunnettu myös tasokkaasta all inclusive paketista. Kierrokset pelataan Glorian kolmella tasokkaalla kentällä. Lennot suoralla lennolla Antalyaan.

Matkanvetäjä: Ole Johansson

Kypros, Aphrodite Hills
Lähdöt 26.11. ja 3.12.2022
Myynti aukeaa 13.4.2022 klo 10.00

Aphrodite Hills sijaitsee tunnin matkan päässä Larnacan lentokentältä viehättävän Pafoksen kylän läheisyydessä. Majoitus on 5-tähden Aphrodite Hills by Atlantica hotellissa, joka sijaitsee saaren kuuluisimman ja näyttävimmän golfkentän yhteydessä. Hotellin ja golfkentän
välissä on pieni piazza-alue, jossa on muutamia ravintoloita ja baareja. Kypros on myös aurinkovarma kohde, jossa erityisesti golffarit viihtyvät ympäri vuoden.

Matkanvetäjä: Anneli Tuominen